Aktivistët kundër digave ndërpresin konferencën për HEC-et e Vjosës

Aktivistët kundër digave ndërpresin konferencën për HEC-et e Vjosës

Dy aktivistët Eljan Tanini e Andi Tepelena tentuan të ndalin konferencën për ndërtimin e HEC-eve në Vjosë, që po zhvillohej sot mes përfaqësuesve grekë e shqiptarë.

Aktivistët hynë në sallë duke mbajtur pankarta në dorë e duke kërkuar ndalimin e ndërtimit të digave dhe shkatërrimin e parkut të Vjosës.

Ata u nxorrën jashtë nga organizatorët e konferencës.

Në konferencë kishte përfaqësues të qeverisë greke dhe asaj shqiptare.

Lajme te ngjashme