3 gjyqtarët e vetëm të Gjykatës së Kurbinit infektohen me Covid-19

Nga Exit News
3 gjyqtarët e vetëm të Gjykatës së Kurbinit infektohen me Covid-19

3 gjyqtarët e vetëm të Gjykatës së Kurbin janë infektuar me Covid-19. Ata janë karantinuar dhe si pasojë gjykata prej 10 ditësh nuk funksionon.

Sipas medias, Këshilli i Lartë i Gjyqësorit ka dërguar gjyqtarë nga Tirana, për vazhdimin e punës.

Adresa juaj e emailit nuk do bëhet publike.

Lajme te ngjashme