Koronavirus
Një mjek i infektuar me Covid-19, në Bulqizë

Një mjek i infektuar me Covid-19, në Bulqizë

Një mjek i Qendrës së Kujdesit Shëndetësor në Bulqizë është infektuar me Covid-19, raporton AbcNews. Autoritetet kanë dezinfektuar qendrën e Kujdesit Shëndetësor dhe po bëhet...

15 orë më parë
1 2 3 130