Erion Veliaj me thëniet e të tjerëve – Pa koment

Erion Veliaj me thëniet e të tjerëve – Pa koment

Enrique Penalosa, Kryebashkiak i Bogotës, Janar 2011:

“Një qytet i zhvilluar nuk është ai ku të varfërit lëvizin më makina, por ai ku të pasurit përdorin trasportin publik.”

Erion Veliaj, 20 Janar 2016:

“Ëndrra ime si kryetar bashkie nuk është ku çdo i varfër eventualisht do blejë një makinë. Ëndrra ime është ku çdo i pasur eventualisht do të hipi në autobus dhe do të përdori transportin tonë publik.”

Charlie Munger, Pronar i Berkshire Hathaway, Libri Poor Charlie’s Almanack, Janar 2005:

“Në gjithë jetën time, nuk kam njohur ndonjë njeri të mençur që të mos lexojë gjithë kohës.”

Erion Veliaj, Panairi i Librit, Qyteti Studenti, Prill 2014:

“Nuk mbaj mend një njeri të madh që të mos jetë i dashuruar me librin.”

 

 

Lajme te ngjashme