Amerikanët festojnë fitoren e Biden — Foto

Nga Exit News
Amerikanët festojnë fitoren e Biden — Foto

Më 7 nentor, pasi Associated Press dhe mediat e tjera e deklaruan Joe Biden president të SHBA-ve, fishekzjarre u dëgjuan në Atlanta, Në Maine, New York City, Washington D.C.

Disa mijërsa amerikanë u mblodhën përpara Shtëpisë së Bardhë, ndërsa në New York ndaluan makinat dhe njerëzit dolën në rrugë për të festuar.

Associated Press i përcolli festimet përmes këtyre këtyre fotove:

Times Square
Times Square, News York

 

Washington D
Delaware

 

New York

Times Square, New York

Delaware

Delaware

Washington D
Shtëpia e Bardhë, Washington D.C

 

Lajme te ngjashme