Basha shmang përgjigjen për reagimin e opozitës ndaj heqjes së koalicioneve

Nga Exit News
Basha shmang përgjigjen për reagimin e opozitës ndaj heqjes së koalicioneve

Basha nuk i është përgjigjur drejtpërdrejtë pyetjes së çfarë do të bëjë PD dhe opozita nëse Rama do të miratojë heqjen e koalicioneve.

Ai është shprehur se marrëveshja e 5 qershorit është investim i madh i faktorit ndërkombëtar dhe se opozita do të mbështesë faktorin ndërkombëtar për të ndaluar veprimin e njëanshëm të Ramës.

Mbasi është pyetur sërish për reagimin e opozitës, Basha i ka bërë thirrje të gjithë shqiptarëve të bëhen bashkë për të ndaluar aventurën e Ramës.

Ai u ka bërë thirrje gjithashtu njerëzve në Partinë Socialiste të reflektojnë për të vendosur interesin e Shqipërisë mbi interesin e një njeriu të vetëm.

Lajme te ngjashme