Covid-19 në 24 orë: një i infektuar erdhi nga Kosova

Nga Exit News
Covid-19 në 24 orë: një i infektuar erdhi nga Kosova

7 pacientë të rinj me Covid-19 u zbuluan në 24 orët e fundit, në vetëm tre qytete:

  • 5 pacientë të rinj në Tiranë, duke e çuar totalin e të infektuarve në 330, prej të cilëve vetëm 90 janë ende të sëmurë;
  • 1 pacient i ri në Krujë, duke e çuar totalin e të infektuarve në 110, prej të cilëve vetëm 89 janë ende të sëmurë;
  • 1 pacient i ri në Kukës, duke e çuar totalin e të infektuarve në 19, prej të cilëve vetëm 5 janë ende të sëmurë.

I infektuari i në Kukës është një rast i ardhur nga Kosova. Ai është në gjendje të mirë shëndetësore dhe ndodhet i karantinuar në një hotel në Kuksë.

I infetkuari i  në Krujë është person kontakti me të infektuarit e mëparshëm.

Ndërsa për pacientët e rinj në Tiranë nuk ka ende informacion.

Nga 789 të infektuar, 519 ose 66 për qind e totalit janë shëruar, 31 persona ose 4 për qind kanë humbur jetë dhe 239 persona janë ende të sëmurë.

Adresa juaj e emailit nuk do bëhet publike.

Lajme te ngjashme