Deri në 22 maj afati për paraqitjen e kandidaturave për kryetar të PD-së

Nga Exit News
Deri në 22 maj afati për paraqitjen e kandidaturave për kryetar të PD-së

Deri me 22 maj, kandidatët për zgjedhjen e kryetarit të ri të PD duhet të paraqesin dokumentacionin në Sekretariatin e Komisionit Zgjedhor të partisë.

Kriteret për kandidatët e PD-së, të miratuara nga Komisioni Zgjedhor janë:

Kohëzgjatjen e anëtarësimit në parti apo shfaqjes si simpatizant i saj;

Kontributit në fushata elektorale;

Kontributit profesional e politik në parti, si dhe në promovimin e vlerave themelore që udhëheqin PDSH-në;

Aktivizimit në jetën politike e publike të vendit;

Mbrojtjes në vazhdimësi të interesave, vlerave dhe programit të PDSH-së; si dhe

Reputacionit në radhët e anëtarësisë dhe/ose shoqërisë në tërësi.

Kandidatët duke të plotësojnë edhe Formularin e miratuar me vendim të Komisionit.

Adresa juaj e emailit nuk do bëhet publike.

Lajme te ngjashme