E gjithë Pulia zbret në Durrës (Video)

E gjithë Pulia zbret në Durrës (Video) Screen Shot 2019 11 27 at 09.05.18

E gjithë kolona lëvizëse e Shërbimit të Mbrojtjes Civile të Rajonit të Pulias vjen në Durrës. Kolona lëvizëse e Pulias është e pajisur me çdo mjet për të garantuar sigurinë në terren. 100 vullnetarë, të ardhur nga qytetet përrreth dhe të koordinuar nga Mbrojtja Civile janë nisur drejt Shqipërisë.

“Nisemi në ndihmë të vellezërve dhe motrave tona shqiptare gjatë goditjeve të tërmeteve”, shkruhet në lajmërimin e Rajonit të Pulias.

Terremoto: tutta la Puglia si imbarca con la sua colonna mobile del Servizio Protezione Civile della Regione Puglia dal Porto di Bari per Durazzo.

Tutta la Puglia si imbarca con la sua colonna mobile del Servizio Protezione Civile della Regione Puglia dal Porto di Bari per Durazzo.Partiamo a supporto dei nostri fratelli e sorelle albanesi duramente colpiti dal terremoto di questa mattina.La colonna mobile pugliese è dotata di ogni attrezzatura per garantire la sicurezza del campo e l’assistenza. Cento volontari sono in partenza, venuti anche dal Molise e coordinati dalla protezione civile nazionale.A loro va il nostro in bocca al lupo. Grazie ragazzi. Fate del vostro meglio.#terremoto #albania #PugliaGrazie Antenna Sud per le immagini

Gepostet von Michele Emiliano am Dienstag, 26. November 2019

 

1 koment

  1. Toni 30 Nëntor, 2019 në 10:07 pm

    Bravo Italia! Jua shperblefshim ne te mira.

Adresa juaj e emailit nuk do bëhet publike.

Lajme te ngjashme