EFJ dënon Vetëvendosjen për hapjen e një kanalin televiziv në median sociale

EFJ dënon Vetëvendosjen për hapjen e një kanalin televiziv në median sociale

Federata Evropian e Gazetarëve (EFJ) ka dënuar Lëvizjen Vetëvendosje për krijimin e një kanali televiziv në median sociale. LVV për herë të parë transmetoi intervistën e një ish-ministri në Facebook, nën logon TVV.

EFK e quajti kanalin e partisë politikë si “jo gazetari” dhe “propagandë në shërbim të politikanëve”.

Screenshot at PM

Përdoruesit e medias sociale ju përgjgijën EFJ, duke i thënë se parti të tjera politike në Evropë kanë kanale të ngjashme, dhe ata nuk pretendojnë se po prodhojnë gazetari të pavarur.

Screenshot at PM

Adresa juaj e emailit nuk do bëhet publike.

Lajme te ngjashme