Foto nga prishja e Stadiumit Qemal Stafa – Pa koment

Nga Exit News
Foto nga prishja e Stadiumit Qemal Stafa – Pa koment

Punimet për prishjen e Stadiumit Qemal Stafa vazhdojnë. Dhjetra makineri dhe punonjës të kompanisë AlbStar po punojnë me shpejtësi në zona të ndryshme të stadiumit.

 

1.1

 

2.1

 

4.1

 

7.1

 

 

Lajme te ngjashme