Gjykata lë në burg një prej drejtuesve të trafikut të refugjatëve sirianë në Shqipëri

Nga Exit News
Gjykata lë në burg një prej drejtuesve të trafikut të refugjatëve sirianë në Shqipëri

Gjykata e Pogradecit la në burg qytetarin afgan Rezo Agbari dhe shqiptarin Xhosias Hoxha të akuzuar për trafikim klandestinësh. Ata u arrestua më 23 shtator nga policia e Korcës.

Gjykata ka kërkuar gjetjen e identitetit të vërtet të afganit, pasi ai është kapur disa herë nga policia e Frontex, me emra të ndryshëm.

Policia e Korcës dyshon se ky është personi kryesor që trafikonte refugjatë nga kampet e Greqisë, në vendet e BE-së, përmes Shqipërisë.

Adresa juaj e emailit nuk do bëhet publike.

Lajme te ngjashme