Hapet pika e dytë doganore me Kosovën

Nga Exit News
Hapet pika e dytë doganore me Kosovën

Pika e kalimti kufitar Krushevë (Dragash) – Shishtavec (Kukës) u kthye në një pikë të rregulltë doganorë. Vendimi u morr të shtunën nga qeveria.

Më parë kjo pikë kalimi përdorej vetëm nga banorët e zonës përreth, për kalimin në këmbë. Pala kosovare e miratoi krijimine pikës doganore më 9 qershor.

Kjo është pika e dytë doganore mes Shqipërisë dhe Kosovës.

Adresa juaj e emailit nuk do bëhet publike.

Lajme te ngjashme