Hollanda lejon udhëtimet për shqiptarët e vaksinuar

Nga Exit News
Hollanda lejon udhëtimet për shqiptarët e vaksinuar

Qytetarët shqiptarë të vaksinuar ose me një test PCR të Covid-19 mund të udhëtojnë për në Hollanda.

Hollanda njeh të gjitha vaksinat e administruara në vend përveç vaksinës ruse Sputnik V.

Persoant e vaksinuar dhe me test negativ nuk do të t’I nënshtorhen karantinës në hollandë.

Aeroporti Tirana International njoftoi se personat e vaksinuar duhet të plotësojnë formularin për deklarimin e datës së vaksinimit dhe llojit të vaksinës së marrë.

Vaksinat e njohura nga Hollanda janë:

-Astra Zeneca
-Pfizer
-Johnson & Johnson
-Moderna
-Serume Institute of India
-Sinopharm BIBP
-Sinovac

Lajme te ngjashme