Infektohet me Covid-19 një punonjëse në Gjykatën e Lartë

Nga Exit News
Infektohet me Covid-19 një punonjëse në Gjykatën e Lartë

Një punonjës në Gjykatën e lartë është infektuar me Covid-19, duke bërë që Gjykata e Lartë të mbyllet pa afat.

Ende nuk dihet gjendja e të infektuarës dhe mënyra e infektimit të saj.

Më herët, një gjyqtar në Apelin e Tiranë dhe kryetari i Gjykatës së Posaçme u infektuan me koronavirus.

Adresa juaj e emailit nuk do bëhet publike.

Lajme te ngjashme