Koronavirus
Festivali i Eurovisionit do të zhvillohet online

Festivali i Eurovisionit do të zhvillohet online

Festivali i Eurovisionit do të zhvillohet online, për shkak të pandemisë së COVID-19. Organizatorët e këtij festivali kanë menduar një procedurë tjetër, për zhvillimin e...

Cilat ambasada rifillojnë punën?

Cilat ambasada rifillojnë punën?

Ditën e hënë rifilluan shërbimet konsullore në ambasadat shqiptare në Bruksel, Mynih dhe Selanik. Lajmin e bëri të ditur Ministri i Jashtëm Gent Cakaj. Në...

1 2 3 24