KAS rinumëron 108 kuti votimi në Durrës, ndryshon tabela e rezultateve

Nga Exit News
KAS rinumëron 108 kuti votimi në Durrës, ndryshon tabela e rezultateve

Komisioni i Ankesave ka numëruar 108 kuti votimi në Durrës. Rezultati është LSI ka humbur një votë, PS ka humbur 36 vota dhe PD ka humbur 28 vota.

Rinumërimi i votave në 30 zona në Durrës u kërkua nga LSI. KAS më parë ka rinumëruar votat e Beratit.

KAS, të martën hodhi poshtë 19 provat e reja të paraqitura nga PD.

Adresa juaj e emailit nuk do bëhet publike.

Lajme te ngjashme