KAS
PD denoncon votimin e shumëfishtë në Elbasan

PD denoncon votimin e shumëfishtë në Elbasan

Partia Demokratike, përmes përfaqësuesit të saj ligjor Marash Logu, ka denoncuar në seancën e së premtes pranë Komisionit të Ankesave dhe Sanksioneve dyshimet për votimin...

KAS nis shqyrtimin e ankesave për Elbasanin

KAS nis shqyrtimin e ankesave për Elbasanin

Komisioni i Ankimimeve po shqyrton më 27 maj ankesën e Partisë Demokratike dhe Lëvizjes Socialiste për Integrim për vjedhjen e votave në Elbasan. PD dhe...

1237