KAS rrëzon PD-në për pavlefshmërinë e zgjedhjeve në Shkodër

Nga Exit News
KAS rrëzon PD-në për pavlefshmërinë e zgjedhjeve në Shkodër

Komisioni i Ankesave dhe Sanksione, KAS rërzoi kërkesën e PD-së për shpalljen e pavlefshmërisë së zgjedhjeve në Shkodër. Vendimin i dhënë sot, 25 maj, mund të apelohen nga subjektet politike në Kolegjin Zgjedhor brenda 5 ditëve.

KAS nuk pranoi të hënën, provat e paraqitura nga PD për grabitjen e votave në Shkodër.

PD akuzoi PS për grabitje të votave në Shkodër në bashkëpunim me Mark Frrokun, dhe Pëllumb Gjoka, persona me të shkuar kriminale.

Adresa juaj e emailit nuk do bëhet publike.

Lajme te ngjashme