Këshilli Bashkiak i Shkodrës padit Voltana Ademin

Nga Exit News
Këshilli Bashkiak i Shkodrës padit Voltana Ademin

Këshilli Bashkiak i Shkodrës paditi kryebashkiaken e Shkodrës, Voltana Ademi në lidhje me zëvendësimin dhe emërimin e anëtarëve të Këshillit Mbikëqyrës të klubit të futbollit Vllaznia.

Ata argumentojnë se ata kanë marrë vendim për zëvendësimin e anëtarëve të Këshillit Mbikqyrës të klubit, por zonja Ademi ja ka kthyer duke thënë se nuk janë në përputhje me ligjin.

Më pas  administratori i Vllaznisë ka depozituar për regjistrim, aktet e nënshkruara nga ana e Voltana Ademit dhe jo akte të nënshkruara nga Këshilli Bashkiak.

Ata e akuzojnë Ademin për tejkalim të kompetencave dhe shkelje të ligjit për qeverisjen vendore

1 koment

Adresa juaj e emailit nuk do bëhet publike.

Lajme te ngjashme