KLP shkrin Krimet e Rënda, transferon prokurorët në rrethe

Nga Redaksia
KLP shkrin Krimet e Rënda, transferon prokurorët në rrethe

Këshilli i Lartë i Prokurorisë vendosi të transferojë prokurorët e mbetur në Prokurorinë e Krimeve të Rënda në prokuroritë e rretheve gjyqësore.Ish Prokurorja e Përgjithshme në detyrë Arta Marku u emërua në Prokurorinë e Apelit Tiranë, ndërsa ish drejtuesja e Krimeve të Rënda Donika Prela në Prokurorinë e shkallës së parë Tiranë.

Më poshtë do të gjeni listën e prokurorëve dhe prokuroritë pranë të cilave janë transferuar.

Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Tiranë

 1. Arens Çela
 2. Blerim Tominaj
 3. Besim Hajdarmataj
 4. Doloreza Musabelliu
 5. Elisabeta Imeraj
 6. Manjola Kajana
 7. Vladimir Mara
 8. Sonila Muhametaj
 9. Pranvera Pustina
 10. Donika Prela

Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Shkodër

 1. Përparim Kulluri

Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Korçë

 1. Eugen Beci

Prokuroria e Apelit Tiranë

 1. Artan Bajrami
 2. Arta Marku

Një pjesë të funksioneve të PKR-së do të vazhdojë t’i kryejë SPAK,i cili u themelua më 25 nëntor 2019, me 8 prokurorë. SPAK pritet të fillojë punën pas betimit të prokurorëve tek Presidenti Meta.

Lajme te ngjashme