KLP
SPAK raporton për punën vjetore në KLP

SPAK raporton për punën vjetore në KLP

Prokuroria e Posaçme ka dërguar gjatë vitit 2020 ka dërguar 117 kërkesa gjykatës për sekuestrimin e 657 pasurive të luajtshme të paluajtshme dhe biznese. Gjatë...

KLP shkarkon prokurorin e Krujës, Bujar Memia

KLP shkarkon prokurorin e Krujës, Bujar Memia

Këshilli i Lartë i Prokurorisë shkarkoi të mërkurën prokurorin e Krujës, Bujar Memia. Në seancën e mbajtur sot, KLP pranoi kërkesën e Inspektorit të Lartë...

Prokurori Muçaj i kërkon mbrojtje KLP-së

Prokurori Muçaj i kërkon mbrojtje KLP-së

Prokurori Arian Muçaj I kërkoi Këshillit të Lartë të Prokurorisë mbrojtje për veten dhe për familjen pas atentatit të mbrëmjes së të enjtes. Në një...

12320