Komisioni i Ligjeve kalon në parlament paketën anti-shpifje

Nga Redaksia
Komisioni i Ligjeve kalon në parlament paketën anti-shpifje

Komisioni i Ligjeve miratoi sot në parim të ashtuquajturën paketë anti-shpifje me nismat ligjore që qeveria ka propozuar për të reformuar mediat.

Edhe pse kjo paketë ligjore ka pasur kundërshtime të vazhdueshme nga mediat, organizatat ndërkombëtare, ambasadat dhe nga opozita, qeveria duket se do ta miratojë në parlament më 19 dhjetor.

Në Komisionin e Ligjeve kundër votuan vetëm 2 deputetë, Andi Përmeti dhe Adriatik Alimadhi. Votimi pro ndryshimeve ligjore u bë teksa opozita po mbante tryezë me mediat dhe gazetarët.

Paketa anti-shpifje përbëhet nga ndryshime ligjore në:

Lajme te ngjashme