BE thirrje për të duartrokitur mjekët

BE thirrje për të duartrokitur mjekët

Delegacioni i Bashkimit Evropian në Tiranë ftoi qytetarët shqiptarë që mbrëmjen e së hënës të tregojnë mirënjohje, mbështetje dhe solidaritet ndaj mjekëve, policëve, zjarrfikësve dhe...

23 orë më parë
12395