Krim në familje: Burri vret gruan e më pas veten

Nga Exit News
Krim në familje: Burri vret gruan e më pas veten

Dy persona u vranë në Divjakë, të shtunën. Fëllënxë Rrasa, 45 vjeçe u vra të shtunën nga bashkëshorti i saj Hekuran Rrasa, 58 vjeç, në Divjakë.

Bashkëshorti e vrau bashkëshorten me armë gjahu në banesë dhe më pas vrau veten.

Policia njoftoi se nuk ka pasur denoncim për konflikt nga bashkëshortët dhe as ndonjë denoncim për dhunë, më parë, nga bashkëshortja.

Ky është krimi i dytë në familje brenda një jave. Sabrina Bengaj, 23 -vjeç u vra nga bashkëshorti. Ajo kishte urdhër mbrojtje dhe ishte e ndarë.

Adresa juaj e emailit nuk do bëhet publike.

Lajme te ngjashme