Hoti shkarkon Shefin e Policisë së Kosovës për performancë të keqe

Nga Dia Morina
Hoti shkarkon Shefin e Policisë së Kosovës për performancë të keqe

Kryeministri Avdullah Hoti ka shkarkuar Rashit Qalaj, Drejtorin e Përgjithshëm të Policisë së Kosovës.

Një njoftim për shtyp i lëshuar nga zyra e Hotit të Premten deklaroi se shkarkimi ishte bazuar në performancën e dobët të Qalaj.

“Në përputhje me kompetencat ligjore dhe bazuar në raportin e performancës për drejtorin e Policisë së Kosovës, sot Kryeministri i Republikës së Kosovës, Z. Avdullah Hoti ka shkarkuar Z. Rashit Qalaj nga pozita e Drejtorit të Përgjithshëm të Kosovës Policia ”, lexohej në të.

Adresa juaj e emailit nuk do bëhet publike.

Lajme te ngjashme