Kryeministrit Rama nuk i pëlqen të pyesë kënd – Pa koment

Kryeministrit Rama nuk i pëlqen të pyesë kënd – Pa koment

Qershor 2016, për revistën Das Magazin të Zvicrës:

Është çmenduri të bësh referendum për çdo ide që mund të kesh!

Prill 2016, në Emisioni Kapital në Vizion+:

Demokracia është që secili të ketë mundësi të shprehet, por ama vendos ai që është autorizuar nga vullneti i popullit sovran për të vendosur.

Nëse Ahmet Zogu do të kishte dëgjuar kundërshtarët e asaj kohe, ne nuk do të kishim as Bulevardin, as Ansamblin [monumental tek Korpusi] dhe asgjë nga këto që kemi sot.

Lajme te ngjashme