Ndihma për rindërtim në shifra dhe grafikë

Nga Ilmi Rehova
Ndihma për rindërtim në shifra dhe grafikë

Rreth 1,15 miliardë euro u premtuan për Shqipërinë nga komuniteti ndërkombëtar si mbështetje për përpjekjet për rindërtim pas tërmetiti të 26 nëntorit 2019.

Shifrat janë premtime në parim dhe shumë nga fondet e premtuara do të mund të merren vetëm nëse plotësohen kushte dhe ekzistojnë projekte konkrete.

Duhet theksuar se pjesa dërrmuese e mbështetjes së premtuar është hua, e cila do të duhet të paguhet mbrapsht nga Shqipëria.

Më poshtë Exit News sjell në shifra dhe grafikë një përshkrim të parë rreth fondeve të premtuara.

 

 

5 komente

  1. AffiliateLabz 18 Shkurt, 2020 në 1:24 am

    Great content! Super high-quality! Keep it up! 🙂

  2. Migena 19 Shkurt, 2020 në 6:48 pm

    Mendoni që është e vërtetë kjo? Të ketë një kuotë refugjatësh prapa bujarisë së donacioneve???? http://www.gazetadita.al/cfare-fshihet-pas-deklarimit-cinik-te-rames-shqiptaret-duan-rroga-shteti-dhe-kafene-do-ti-sjellim-punetoret-nga-jashte-per-rindertimin/

Adresa juaj e emailit nuk do bëhet publike.

Lajme te ngjashme