Ndihma për Rindërtime

Ndihma për rindërtim në shifra dhe grafikë

Ndihma për rindërtim në shifra dhe grafikë

Rreth 1,15 miliardë euro u premtuan për Shqipërinë nga komuniteti ndërkombëtar si mbështetje për përpjekjet për rindërtim pas tërmetiti të 26 nëntorit 2019. Shifrat janë...