OFL kërkon deklarimin e pasurisë për 5 të dënuar

Nga Exit News
OFL kërkon deklarimin e pasurisë për 5 të dënuar

Operacioni Forca e Ligjit ka kërkuar të hënën deklarimin e pasurisë për 5 të dënuar.

Ata janë:

  1. Erneo Farrukut, me banim në Durrës, i dënuar në Spanjë për trafik droge dhe pjesëmarrja në organizatë kriminale
  2. Ahmet Allës, me banim në Tiranë, i dënuar për vjedhja me armë
  3. Edison Alhasat, me banim në Tiranë, i dënuar për vjedhje me dhunë
  4. Dritan Gjatës, e banim në Tiranë, i dënuar për vjedhje me armë
  5. Ardian Sulës, me banim në Tiranë, i dënuar për vjedhje me armë

Ata kanë 48 orë kohë për të bërë deklarimin e pasurisë.

1 koment

Adresa juaj e emailit nuk do bëhet publike.

Lajme te ngjashme