Botuar së fundmi:

Fajin e ka Populli

Fajin e ka Populli

Kryeministri Edi Rama vazhdon të thotë që shqiptarët nuk kanë dëshirë të punojnë. Ministri i...

Ego Rama

Ego Rama

Mbërrin Merkel, politikanja më e fuqishme e Europës, qëndron vetëm 2-3 orë, dhe Rama i...

1 2