PD denoncon qeverinë dhe bashkinë Tiranë për Bulevardin e Ri

Nga Exit News
PD denoncon qeverinë dhe bashkinë Tiranë për Bulevardin e Ri

Partia Demokratike akuzoi të dielën përmes Albana Vokshit qeverinë dhe bashkinë Tiranë për Bulevardin e Ri.

“Bie fasada e qeverisë dhe Bashkisë, tek Bulevardi i Ri, qytetarët jetojnë mes ujrave të zeza”, denoncoi Albana Vokshi.

Ajo u bëri thirrje qytetarëve që të largojmë me votë “qeverinë që vjedh”.

“Fasada e qeverisë me investimet ku pjesa më e madhe vidhet, po denoncohet kudo nga banorët në Tiranë”, tha Vokshi.

“Ju po e shihni vetë gjendjen sesi është gropa pa fund, kur bie shi përmbytemi dhe ujërat e zeza janë prezente. Ne paguajmë taksat, që janë  rritur dyfishuar, ujin,dritat. Më shumë paguajmë taksat se konsumin e tyre. Dhe nuk venë dorë. Ata vijnë edhe ikin dhe nuk bënë gjë tetë vite”,  u shprehën banorët.

Kandidatja Vokshi solli në vëmendje taksat e larta  për gjelbërimin, për pastrim për kanalizim, ndërkohë që  gjendja është katastrofale.

Lajme te ngjashme