Përmbledhje e takimeve elektorale të Nismës Thurrje, 6 prill

Nga Exit News
Përmbledhje e takimeve elektorale të Nismës Thurrje, 6 prill

Partia Nisma Thurrje zhvilloi të martën takime elektorale në disa zona të vendit.

Ata ishin në fshatrat Paftan në Sinjë në Berat, ku prezantuan partinë  tyre dhe njohën qytetarët me programin e Nismës Thurrje.

Kandidadët për deputet Endrit Shabani dhe Panajot Soko prezantuan disa projektligje të martën.

Ata prezantun vetingun në politikë dhe kriminalizimi i mashtrimit politik.

“Çdo politikan që vjen në pushtet me forma mashtrimi, shton pasurinë në të njëjtën mënyrë dhe gënjen për të përfituar asete publike dhe financiare, ai bëhet subjek ligji dhe i konfiskohet pasuri”, tha Nisma Thurrje përmes një postimi në Facebook.

Nisma Thurrje është një parti e re që kandidon për herë të parë në zgjedhjet e 25 prillit.Pak ditë më parë ata prezantuan programin e tyre legjislativ.

Lajme te ngjashme