Presidenti Meta: Qendrimi i Dvoranit në Gjykatë të Lartë cenon procesin e rregullt ligjor

Nga Exit News
Presidenti Meta: Qendrimi i Dvoranit në Gjykatë të Lartë cenon procesin e rregullt ligjor Ilir Meta

Qëndrimi i gjyqtarit Ardian Dvorani cenon procesin e rregullt ligjor në Gjykatën e Lartë.

Kështu u shpreh Presidenti Ilir Meta.

Në deklaratën e për shtyp ditën e sotme, Presidenti Meta pohoi:

“A e dini ju që çdo palë humbëse në një gjyq, ku pjesë është Dvorani mund të shkojë në Gjykatë Kushtetuese e në Strasburg dhe ta fitojë çështjen? Si mundet ky njeri të qendrojë në krye të KED-it?”

Presidenti Meta tha se largimi i Dvoranit nuk bllokon veprimtarinë e Këshillit të Emërimeve në Drejtësi, pasi vendin e tij e zë zëvendëskryetari.

Adresa juaj e emailit nuk do bëhet publike.

Lajme te ngjashme