Ardian Dvorani
Ardian Dvorani largohet nga KED

Ardian Dvorani largohet nga KED

Ardian Dvorani nuk do të jetë më pjesë e Këshillit të Emërimeve në Drejtësi dhe kryetar i saj. Në një letër dërguar KED-së, Dvorani e...

1 2 3 5