Saimir Tahiri i lirë të largohet nga vendi

Saimir Tahiri i lirë të largohet nga vendi

Gjykata e Apelit e Krimeve të Rënda hoqi kufizimin për lëvizje jashtë vendit të ish- Ministrit të Brendshëm Saimir Tahiri. Gjykata e Apelit shfuqizoi vendim e datës 12 dhjetor të Gjykatës së Krimeve të Rënda për bllokimin e pasaportën, kartës së identitetit dhe paraqitjen e Zotit Tahiri pranë Prokurorisë së Krimeve të Rënda çdo javë.

 

Ish-ministri i Brendshëm Tahiri vazhdon të jetë nën hetim nga Prokuroria e Krimeve të Rënda për përfshirje në grupin kriminal të Habilajve.

Lajme te ngjashme