Shembet ura e Kalivaçit nga përmbytjet, banorët mbeten të izoluar

Nga Exit News
Shembet ura e Kalivaçit nga përmbytjet, banorët mbeten të izoluar

Banorët e Kalivaçit në njësinë administrative Ungrej kanë mbetur të izoluar nga qendra urbane e Lezhës pasi ura që fshatin me Ungrejn është shembur si pasojë e përmbytjeve.

Prej dy ditësh ura ishte e përmbytur ndërsa sot është shembur plotësisht nga prurjet e mëdha të ujit.

Më herët, përmbytjet shkaktuan shembjen e rrugës Kallmet i Vogël-Ungrej.

Ky aks rrugor është i rëndësishëm për banorët e njësisë administrative Ungrej pasi shërben për lidhjen e saj me qytetin e Lezhës.

Prej vitit 2014 në këtë rrugë nuk ka patur ndërhyrje të tjera sipas raportit teknik të Drejtorisë së Planifikimit të Territorit dhe Zhvillimit Urban në Bashkinë Lezhë.

Adresa juaj e emailit nuk do bëhet publike.

Lajme te ngjashme