Shkollat mbyllen deri më 23 mars

Nga Exit News
Shkollat mbyllen deri më 23 mars

Shkollat në vend do të mbyllen deri më datë 23 mars. Vendimi u morr për të ndaluar përhapjen e virusit në vend.

Fëmijët dhe të rinjtë nuk janë grupmoshë e rrezikuar nga virusi, por mund të jenë bartës. Ndaj, do të pezullohet mësimi në institucionet arsimore, lajmëroi Ministrja e arsimit Shahini.

Lajme te ngjashme