Shqipëria do të vaksinojë 500 mjekë dhe infermierë kosovar

Nga Exit News
Shqipëria do të vaksinojë 500 mjekë dhe infermierë kosovar

Shqipëria do të vaksinojë 500 mjekë dhe infermierë kosovarë. Lajmin e dha Federata e Sindikalistëve të Shëndetësisë së Kosovës (FSSHK). Më 20 mars, do të vaksinohen 250 punëtorë shëndetësorë dhe në ditët në vijim do të vaksinohen 250 të tjerë.

Marreveshja u firmos mes delegacionit të FSSHK-së i përbërë nga Kryetari Dr. Blerim Syla dhe Dr. Islam Krasniqi në prani të Ambasadorit të Kosovës në Shqipëri Zt. Nait Hasani me Ministrinë e Shëndetësisë të Republikës së Shqipërisë dhe janë dakorduar për qështjet teknike të vaksinimit të punëtorëve shëndetësor të Kosovës.

Në Kukës u pregatit një hapësirë e veçantë për vaksinimin e punëtorëve shëndetësor të Kosovës.

Lajme te ngjashme