Vaksine
Cilat vende po zbatojnë vaksinimin e detyrueshëm?

Cilat vende po zbatojnë vaksinimin e detyrueshëm?

Disa vende në botë përfshirë Australinë, Francën, Anglinë dhe Uellsin kanë vendosur vaksinimin të detyrueshëm për punonjësit e kujdesit shëndetësorë, përfshirë ata që punojnë në...

3000 mjekë të pavaksinuar pezullohen në Francë

3000 mjekë të pavaksinuar pezullohen në Francë

"3,000 punonjës të institucioneve shëndetësore dhe mjekësore-sociale të pavaksinuar u pezulluan," tha Ministri i Shëndetësisë Oliver Veran për radion RTL, të enjten. Prej të mërkurës,...

12310