Shqiptarët që udhëtojnë drejt Sllovenisë duhet të karantinohen

Nga Exit News
Shqiptarët që udhëtojnë drejt Sllovenisë duhet të karantinohen Slloveni

Shqiptarët, të cilët do të udhëtojnë për në Slloveni ose përmes Sllovenisë do të duhet të karantinohen për 14 ditë.

Ndërsa, shqiptarët që vijnë nga një vend i BE-së për në Shqipëri, përmes kufirit slloven duhet të pajisen me çertifikatë që nuk janë të sëmurë me covid-19, nga shteti kufitar.

Sllovenia ka hapur kufirin me Austrinë, Italinë dhe Hungarinë. Qytetarët e BE-së që hyjnë nga këto pika kufitare nuk do t’i nënshtrohen regjimit të karatinës.

Adresa juaj e emailit nuk do bëhet publike.

Lajme te ngjashme