Turqia destinacioni kryesor i pushimeve për shqiptarët

Turqia destinacioni kryesor i pushimeve për shqiptarët pushime 1

Turqia mbetet destinacioni i preferuar i pushimeve për shqiptarët. Gjatë kësaj vere në bazë të të dhënave të aeroportin e Tiranës, 41 mijë shqiptarë kanë flututrua me avionë çarter për në Turqi, ndërsa operatorët turistik shprehen që ky trenddo të jetë njësoj edhe në 2017.

Sipas artikullit të gazetares Fatjona Mejdini e reporter.al raportohet se pavarësisht se çmimet e paketave të pushimeve me Turqinë janë gjatë 2016 ishin më të larta kërkesa vazhdon të mbetet e njëjtë.

Ajo çfarë e ndihmon Turqinë të jetë një nga vendet më të kërkuara është numri i lartë i avionëve çarter të cilët fluturojnë direkt nga Tirana për në Turqi dhe çmimi i paketa familjare. Dhe mbi të gjitha në Turqi nuk abuzojnë me çmimet apo me ofertën.

Përveç Turqisë, agjensitë turistike shprehen se ka kërkesë edhe për vende si Spanja dhe Portugalian dhe ishujt Grekë, në veçanti tre vjeçarin e fundit.

Lajme te ngjashme