Universitetet e shkollat do të vazhdojnë të jenë të mbyllura, mësimi online

Nga Exit News
Universitetet e shkollat do të vazhdojnë të jenë të mbyllura, mësimi online

Ministrja e Arsimit Besa Shahini, të enjtën në mëngjes, njoftoi se është shtyrë pa afat hapja e universiteteve, shkollave dhe kopshteve dhe nuk ka ende një datë se kur nxënësit mund të rikthehen në shkolla.

Në një video-mesazh në Facebook, ajo tha se pas 3 prillit do vijojnë me mësimin onlne si javët e kaluara.

Ministria e Arsimit do të vazhdojë me filmimin e klasava për shkollën 9-vjeçare, të cilat do të transmetohen në Radio Televizionin Kombëtar.

Mësuesit do të vijojnë kontaktet me nxënësit dhe do të jenë të kujdesshëm që të mos i mbingarkojnë ata.

Zonja Shahini i bëri ftesë dhe universiteteve që të kalojnë të gjithë lëndët online për t’i dhënë mundësi studentëve të studiojnë vetë.

Adresa juaj e emailit nuk do bëhet publike.

Lajme te ngjashme