Ministria e Arsimit
Megjithatë POLITIKE është

Megjithatë POLITIKE është

Debati më i madh lidhur me protestën e studentëve, përtej të tjerave, gjatë ditëve të fundit ka qënë pjesa : ‘’politike’’ apo ‘’jopolitike’’. Situata aktualisht...

Vazhdon qëndresa e studentëve

Vazhdon qëndresa e studentëve

Pasi një grup studentësh kaluan natën përpara Kryeministrisë, studentët kanë vazhduar dhe sot me protestat masive përpara Ministrisë së Arsimit dhe Kryeministrisë. Sot studentët kanë...

Për Studentët e Shqipërisë

Për Studentët e Shqipërisë

Prej tetë ditësh studentët e universiteteve shqiptare nga të gjitha qytetet e vendit po protestojnë në Tiranë kundër politikave arsimore të qeverisë Rama. Ngjarja konkrete...

Kërkesa e vetme e studentëve

Kërkesa e vetme e studentëve

Protesta e studentëve ka arritur sot në ditën e gjashtë të saj. Ajo filloi me një kërkesë të thjeshtë për shfuqizimin e një VKM-je që...

Protesta masive e studentëve në foto

Protesta masive e studentëve në foto

Prej tre ditësh, mijëra studentë nga universitetet publike të Tiranës po protestojnë kundër tarifave të larta të studimeve dhe tarifave të reja për provimet e...

1 2 3