Video Lajm — E vërtetat e konçesionit të Rrugës së Kombit

Video Lajm — E vërtetat e konçesionit të Rrugës së Kombit

Deputeti demokrat Agron Shehaj ka publikuar një video shpjeguese mbi konçesionin e Rrugës së Kombit.

Në video shpjegohet se fitimi i kompanisë konçesionare do të jetë 161 milionë euro. Këto para do të mblidhen nga taksa prej 5 euro që do të paguhet nga qytetarët për çdo kalim.

Më shumë për koncesionin e Rrugës së Kombit mund të lexoni këtu, këtu dhe këtu.

Më poshtë video e publikuar nga deputeti Shehaj:

Abuzimi prej 400 milione euro me koncesionin e rruges se kombit

E verteta e koncensionit ne rrugën e Kombit. Ku do shkojnë 400 milionë euro dhe kush do ti marrë. Kush duhet të ishte në burg në vend të protestuesve kuksianë?! Mos e humb videon

Gepostet von Agron Shehaj am Freitag, 20. April 2018

 

Lajme te ngjashme