Kë të besosh prej tyre? Rama dhe Veliaj për parkingun tek Sheshi Italia – Pa koment

Kë të besosh prej tyre? Rama dhe Veliaj për parkingun tek Sheshi Italia – Pa koment

Kryeministri Edi Rama, 29 Prill 2016:

Aty është një parking makinash ordiner. Askush nuk është kujtuar se ku është piaza. Stadiumi i ri kthen sheshin e “Brazinit” dhe “Bozios”. E heq parkingun e makinave.

Kryebashkiaku Erion Veliaj, 9 Maj 2016:

Në atë shesh bashkia ka bërë parkingun më civil sot në Tiranë. I ka mësuar Tiranës se si të ketë parking qytetar me kupon, ku ato para shkojnë për pemë, ku makinat mbrohen me kamera.

 

 

 

Lajme te ngjashme