Ambasadori Soreca falenderon Tritan Kalon për kujdesin gjatë sëmundjes Covid-19

Nga Exit News
Ambasadori Soreca falenderon Tritan Kalon për kujdesin gjatë sëmundjes Covid-19

Ambasadori Soreca ka zbuluar, gjatë një vizitë në ambientet e QSUT, se ka kaluar në gjendje të rënduar infeksionin COvid-19.

Ai deklaroi se është kuruar në Shqipëri, nga mjek dhe infermierë shqiptar.

Më lejoni të shpreh falenderime të veçanta për profesor Kalo, i cili më ka ndjekur në një mënyrë shumë miqësore gjatë një perjudhe mjaft të vështirë“, u shpreh z. Soreca.

BE dhuroi të mërkurën një pajisje skaner për Qendrën Spitalore Universitare “Nënë Tereza”.

 

 

Lajme te ngjashme