Berat, gjobiten pronarët e dy restoranteve, shkelën rregullat për Covid-19

Nga Exit News
Berat, gjobiten pronarët e dy restoranteve, shkelën rregullat për Covid-19

Dy pronarët e dy  restoranteve në Berat u gjobitën me një milionë lekë, pasi nuk kishin respektuar rregullat në shkelje të aktit normativ për parandalimin e përhapjes së Covid-19.

Për të parandaluar përhapjen e Covid-19, qeveria, përmes një akti normativ, ka ndaluar grumbullimin e qytetarëve në ambiente të mbyllura. Të gjithë ata që shkelin aktin gjobiten dhe rrezikojnë pezullim të aktivitetit për një vit.

 

Adresa juaj e emailit nuk do bëhet publike.

Lajme te ngjashme