Britanikët mund të shkojnë në Ibiza për pushime

Britanikët mund të shkojnë në Ibiza për pushime

Kompanitë turistike britanike do të nisin udhëtimet sipas rregullave të koronavirusit.

Duke nisur nga kjo fundjavë, do të nisin pushimet për në Ibiza, Lanzarote,Palam dhe Tenerife, raporton The Guardian.

Me rregullat e reja të izolimit kushdo që do të kthehen në Britani nuk do të izolohen më.

Nga dita e hënë, qeveria Balerike ka vendosur mbajtjen e detyrueshme të maskave, dhe kushdo që nuk e mban do të gjobitet me 100 euro.

Pushuesit që mbërrijnë në Ibiza do të duhet të plotësojnë një formular për gjendjen shëndetësore dhe do të kontrollohen për temperaturën në aeroport.

Adresa juaj e emailit nuk do bëhet publike.

Lajme te ngjashme