Erion Veliaj: çfarë thotë se bën dhe çfarë bën – Pak koment

Erion Veliaj: çfarë thotë se bën dhe çfarë bën – Pak koment

Erion Veliaj, 3 shtator 2015, Top Story:

“Kam 30 ditë në detyrë dhe besoj që këto 30 ditë nuk kam lënë asnjë minutë detyrën për çështje të tjera politike dhe siç jam sjellë këto ditë do të sillem çdo ditë të detyrës time. Brenda një muaji kemi patur tre mbledhje të Këshillit Bashkiak, kam qenë personalisht në të trija mbledhjet për të treguar që është një rend i ri në Bashkinë e Tiranës dhe në këtë rend të ri unë nuk mendoj për asnjë trampolinë tjetër përveçse të notoj në problemet e Tiranës.”

Erion Veriaj, 10 janar 2016, Aeroporti i Rinasit:

Erion Veliaj mbërrin në atdhe pas rreth një jave në Sri Lanka ku “notoi” në problemet e Sri Lankës, ndërsa Tirana notonte në shira.

Lajme te ngjashme